For Better Performance Please Use Chrome or Firefox Web Browser

فیزیک هسته ای1 - بهار 94

توجه: پاسخ سوالات پایان ترم به صورت یک فایل zip . با نام answer-final  آپلود شده است.

نمرات امتحان پایان ترم و نمره سایر فعالیت های کلاسی نیز در فایل زیپ شده با نام individual آپلود شده است.

نمرات کوییز و تمرین (هر کدام ۱ نمره) به صورت یک فایل زیپ شده با نام quiz+exer آپلود شده است.

در صورتی که به نمره پایان ترم اعتراض دارید روز شنبه ۳۰خرداد ۹۴ (صبح) به صورت حضوری مراجعه کنید و یا اعتراض خود را در سیستم گلستان ثبت کنید.

نمرات اعلام شده در سیستم گلستان شامل نمره کوییزها (۱ نمره) و نمره تمرین ها (۱ نمره) نمی شود و بنابراین از ۱۸ نمره اعلام شده است. این نمرات شامل نمره سمینار و ترجمه (۲نمره اضافی) است (تاریخ ۲۸ خرداد ۹۴).

اصلاحیه : نمرات کل (از ۲۰ نمره) امروز جمعه ۲۹ خرداد ۹۴ در سیستم گلستان اعلام شده اند. لطفا در صورتی که جمع نمرات تفکیک شده با نمره اعلام شده در گلستان مطابق نیست با ایمیل یا  به صورت حضوری و یا در سیستم گلستان اطلاع دهید.

• اسامی دانشجویانی که سمینار ارائه داده اند:

۱- کاظمی  ۲- قدرتی پور  ۳- بختیاری  ۴- خنجری  ۵- مسعودیان

• اسامی دانشجویانی که ترجمه مقاله «برهم کنش N-N» را تحویل داده اند:

۱- شجاعی ۲- سلیمی ۳- صادقی ۴- آقایی ۵- آذری ۶- بختیاری ۷- مسعودیان

• اسامی دانشجویانی که تمرین ترجمه شده  تحویل داده اند:

۱-کاظمی ۲- خنجری ۳- تن آزمایی ۴- آذری ۵- میرزایی ۶- بلیغ ۷- آزادی ۸- همت یار

• اسامی دانشجویانی که ترجمه مقاله «اندازه پروتون» را تحویل داده اند:

۱- محمودی ۲- تن آزمایی ۳- جهان فر

لطفا در صورتی که در یکی از فعالیتهای فوق شرکت کرده و اسم شما ذکر نشده است اصل فایل را برای من ایمیل کنید.

با تشکر از توجه شما

منابع درس:

اسلایدهای مرتبط با درس:

۱- The Atomic Nucleus The subject of Nuclear Structure is to understand how the Z protons and N neutrons arrange themselves in a bound system

سیاست نمره دهی:

۴۰ درصد امتحان میان ترم - ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴

۴۰ درصد امتحان پایان ترم - ۲۶ خرداد ۱۳۹۴

۲۰ درصد تکلیف و تمرین کلاسی

زمان بندی کلاس:

یک شنبه و سه شنبه ساعت ۱۵-۱۳

Term:
بهار ۹۴
Grade:
Undergraduate

اضافه کردن دیدگاه جدید

Plain text

• تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <br> </br> <br/>
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
CAPTCHA
این سوال جهت اطمینان از ماشین نبودن شما و جلوگیری از ورود برنامه های مخرب می باشد.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.